Wednesday, October 25, 2006

Hønefoss - Hødd 3-0

Hødd tapte fortent mot Hønefoss i går. Hønefoss kom klart best i gang og ledet 2-0 allereide etter 20 min spel. Etter dette kom Hødd meir med i kampen og banespelet javnet seg ut uten at Hødd klarte og spele seg til særlig store sjanser. Hønefoss på si side var mykje farligare når dei kom i angrep.

I 2.omgang klarte Hødd og holde ein del på ballen sentralt på bana. Jan Rune Teigen kom inn som spiss og vant ein del i lufta, samt han klarte å holde ballen oppe slik at Hødd fekk flytta laget etter. Heller ikkje i denne perioden klarte Hødd å skape målsjanser som førte til scoring og utligning. Heilt på slutten scoret Hønefoss eit mål til slik kampen endte 3-0 til Hønefoss.

15 min ut i 2.omgang debuterte 17 år gamle Andreas Rekdal for Hødd. Vi gratulerer med debuten og god innsats.

Hødds lag: Kim, Thomas-Sindre-Fredrik-Mads Andre(Jan Rune),Helge-Andre-Eirik-Erik, Anders(Andreas)-Knut Hovel(Joakim)

Bilete er av Hødd sin fungerande hovudtrenar Harald Aasland Riise, han har tidlegare leia Hødd i tre sesongar med stor suksess. Det er ikkje truleg at han skal leie Hødd neste sesong.